Паста "pеджінеллі" із соус-рагу із кабана та каштанів

ДРУГІ СТРАВИ
554 Паста "pеджінеллі" із соус-рагу із кабана та каштанів
Фото - Паста
інгредієнти:
  • М´ясо кабана 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Селера 0.5 шт.
  • Яблуко (кисле) 0.5 шт.
  • Каштани 6 шт.
  • Бренді (коньяк) 0.5 скл.
  • Сіль
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Часник 2 зуб.
  • Олія оливкова
  • Соус гранатовий 1 ст.л.
  • Паста 350 г

Паста

М'якоть порізати дуже дрібно (як цибулю).

У глибоку сковороду налити 2 ст. л. олії. Викласти м'ясо. Посолити, поперчити.

Паста Шкірку каштанів надрізати дуже добре наточеним ножем "хрест-навхрест", почистити.

фото Паста Порізати дрібно. Додати каштани до м'яса.

Паста Почистити і порізати дрібно овочі (цибуля, морква, селера, яблуко, часник). Додати до м'яса.

Паста Підрум'янити овочі і м'ясо.

Додати півсклянки бренді. Тушкувати на повільному вогні, постійно помішуючи, доки рідина не випарується.

Паста Потім додати трохи води (гранатовий соус) і тушкувати на повільному вогні приблизно 1-1,5 години, не забуваючи помішувати. За необхідності додати трохи води.

Відварити пасту.

Пасту викласти на порційні тарілки, зверху викласти рагу. Посипати тeртим сиром. 

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Как приготовить летний салат: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.

Кухонные Принадлежности - торты без выпечки рецепты.

Осетинские пироги Три Пирога: пирог песочный с яблоками. Фетучини в домашних условиях.

Рецепты с фото - рецепты с творогом фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Готовим со вкусом: блины с грибами рецепт с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Здоровые рационы на каждый день.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter