Паста із сьомгою у вершково-часниковому соусі
- Сьомга свіжа 400 г
- Італійська паста (макарони) 400 г
- Масло вершкове
- Олія рослинна
- Приправа універсальна (Вегета) 1 пач.
- Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч.
- Часник
- Вершки (20%) 350 г
Макарони (пасту) відварити за інструкцією на упаковці, додавши приправу, злити, додати столову ложку соняшникової олії, перемішати.
Сьомгу нарізати шматочками приблизно 1,5х1,5.
Додати шматочки вершкового масла.
Обсмажити на середньому вогні 5-10 хвилин до появи рівного рожевого кольору.
Обережно влити вершки і трохи збільшити потужність плити, довести до кипіння, зменшити потужність, щоб трохи кипіла вся маса.
Додати приправу, тушкувати на повільному вогні 5 хвилин.
Дрібно нарізати зелень, видавити часник, додати у вершкову масу, перемішати, закрити кришкою, залишити на вимкненій плиті на 5 хвилин.
Гарячу пасту, заправити вершково-часниковим соусом із сьомгою і подати.
Рецепт салата курица в перьяхРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaПоcтавки арахисовой пасты
Салаты рецепты - салат с жареными грибами. Купить мицелий.
Прикольные картинки фк Спартак recepti.biz.ua
Сеть магазинов Да - салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.
CAKE-BAR - крем с манкой для торта. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter