Паста із сьомгою і креветками
- Спагеті 0.5 пач.
- Сьомга 400 г
- Вершки 100 мл
- Креветки очищені 150 г
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 50 г
Нарізати сьомгу кубиками приблизно 1х1 см.
Часник подавити широким ножем, щоб він пустив сік.
Обсмажити часник протягом трьох хвилин. Головне, не пересмажити.
Після того, як часник підсмажився, викинути (олію залишити). Покласти нарізану сьомгу, смажити 5 хвилин.
Потім додати креветки, смажити ще хвилин 5-7, якщо утворилося багато рідини, можна злити, але не всю.
Залити вершками, довести до кипіння.
Коли креветки готові покласти тертий сир і добре перемішати.
Викласти отриману суміш на відварені спагеті.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с сердцем и горошком.
Рецепт суп чанахи recepti.biz.ua
Купить кондитерку - пирог в разъемной форме. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты торт киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
Поможем выйти замуж в Германию - вкусные торты на день рождения рецепты.
Французский салат красоты рецептКурсы французского языка различного уровня и направленности
Салат морепродукты рецепт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter