Паста із морепродуктами
- Морепродукти (коктейль) 500 г
- Вершки (10%) 250 мл
- Спеції (для риби)
- Паста ("гнізда") 6 шт.
- Часник 1 зуб.
- Кріп (порізаний) 0.5 скл.
Морепродукти розморозити за допомогою холодної води, обшпарити гарячою водою і поставити на вогонь, додати вершки і спеції, уварити на 1/3 від обсягу вершків на середньому вогні.
Гнізда відварити за інструкцією на упаковці.
Підготувати зелень і часник.
Вершковий соус із морепродуктами зняти з вогню і розчавити в нього зубчик часнику (не кип'ятити разом з часником).
Пасту викласти на тарілку, зверху готову вершкову заправку, прикрасити кропом.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: смачна вечеря рецепти. Рецепты Для Мультиварки.
Семена подсолнечника - салаты с семечками подсолнуха. Приготовьте полезные салаты.
Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу.
Водяные форсунки: салат из моря продуктов.
Салаты из вареного сердца с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Легки й рецепт фруктово-ягодных блюд. Блюда из легкого рецепты.
Интересные салаты с фото и рецептамиКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
приготовление блюда в микроволновки для кремлевской диеты
Салат Баклажан в майонезе http://recepti.biz.ua
Рецепт чанахов. Рецепты чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter