Паста із морепродуктами
- Паста (спагеті або довгі трубочки) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський (зелений) 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Морепродукти (морський коктейль) 500 г
- Сік лимона 0.5 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Пасту (макарони) відварити до готовності.
На оливковій олії злегка підсмажити цибулю, потім додати часник і болгарський перець (попередньо всe дрібно нарізати). Обсмажити. Додати суміш із морепродуктів, сіль, перець, зелень, сік половинки лимона, перемішати і тушкувати 7-10 хв на повільному вогні. Потім додати макарони, перемішати, розкласти по тарілках і подати до столу.
Поилки для домашней птицы: салати з копченою куркою. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты котлет: рецепты торт киевский. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты тортов без выпечки http://recepti.biz.ua
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Сайт программы кулинарный поединок.
Салат из фасоли с копченой КурицейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутУзнайте сейчас! Легкое блюдо на любой случай! Читайте рецепт на сайте
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото.
Салатики рецепты Новинки на 2016 годПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter