Паста із креветками та кисло-солодким соусом
- Спагеті (яєчна локшина)
- Креветки
- Маслини
- Лимон
- Паста томатна
- Сіль
- Перець
- Цукор-пісок
- Крохмаль
- Часник
Пасту (локшину) відварити у підсоленій воді.
Креветки очистити від панцира і злегка обсмажити в оливковій олії (не більше 1-2 хвилин). Викласти у тарілочку.
У цій же олії обсмажити ложку томатної пасти і влити, помішуючи, суміш з 1/3 склянки води + 1/2 ч. ложки крохмалю + 1 ч. ложка цукру, вичавити сік лимона, дати прокипіти 2 хвилини.
Додати нарізані кружечками маслини і креветки. Готувати ще 1 хвилину, увесь час помішуючи.
На тарілку викласти пасту і зверху креветки із соусом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественские рецепты выпечки. Рецепты выпечки.
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу. Стол! Жми.
Пароварки и мультиварки - приготовление пасты в мультиварке. Как приготовить вкусный шашлык.
Праздничные новогодние салаты рецепты с фотоПраздничное агентство. Праздничная компания
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление канапе. Мини-Капрезе на шпажках.
Салаты с креветками - салат з креветками з фото. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter