Паста
- Часник 4 зуб.
- Помідор 3 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Креветки тигрові 11 шт.
- Мідії 7 шт.
- Спагеті
- Вершки 200 г
Часник очистити, нарізати часточками. Розігріти олію на сковороді, додати часник і обсмажити до появи золотистого кольору (хвилин 5 на середньому вогні).
Потім додати нарізані кільцями помідори і нарізаний шматочками перець болгарський. Обсмажити, доки помідори не розм'якнуть (щe хвилин 5). Як тільки помідори стали м'якими, зверху покласти креветки і мідії, можна будь-які інші морепродукти.
Коли креветки обсмажаться апетитною скоринкою, можна додати вершки, зменшити газ і дати цій суміші потомитися під кришкою. Хвилини через 4 зняти з вогню. Важливо не переварити морепродукти, щоб вони не стали занадто жорсткими.
Відварити спагеті (обов'язково посолити воду і додати у воду пару ложок олії). Потім викласти їх на тарілку. Зверху залити пастою. Поперчити.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaоладьи как в детском саду
Рецепт салата языка. Салат язык рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter