Паровий чилійський сібас із соусом сабайон

ДРУГІ СТРАВИ
739 Паровий чилійський сібас із соусом сабайон
Фото - Паровий чилійський сібас із соусом сабайон
інгредієнти:
  • Риба (Чилійський сібас) 150 г
  • Олія оливкова 30 мл
  • Вино біле напівсухе 20 мл
  • Лимон 10 г
  • Базилік (зелений, свіжий) 5 г
  • Соус сабайон 40 мл
  • Цибуля шніт 2 шт.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Цедра лимона
  • Помідор черрі 1 шт.
  • Сіль морська
  • Перець чорний (мелений)
  • Бульйон (рибний) 100 мл

Сібас посолити, поперчити, укласти на фольгу. Налити оливкову олію і біле вино, додати базилік і часточку лимона. Загорнути і поставити в духовку розігріту до 180 градусів на 10-12 хвилин.

Соус. Рибний бульйон довести до кипіння, додати сіль і перець, ввести 2 яєчних жовтки і розмішати до однорідної маси.

На тарілку налити соус, покласти філе сібаса, прикрасити помідором черрі, пір'їнками шніт цибулі, кільцями цибулі порею і цедрою лимона. 

 

Ищете диетические рецепты? Узнай - рогалики рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Как приготовить летний салат - салати до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

Праздничные салаты рецепты. Скачать рецепты салатов.

Салаты из яблок и моркови рецептРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

recepti.biz Тексты статей об изучении Польского языка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter