Паровий чилійський сібас із соусом сабайон
- Риба (Чилійський сібас) 150 г
- Олія оливкова 30 мл
- Вино біле напівсухе 20 мл
- Лимон 10 г
- Базилік (зелений, свіжий) 5 г
- Соус сабайон 40 мл
- Цибуля шніт 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Цедра лимона
- Помідор черрі 1 шт.
- Сіль морська
- Перець чорний (мелений)
- Бульйон (рибний) 100 мл
Сібас посолити, поперчити, укласти на фольгу. Налити оливкову олію і біле вино, додати базилік і часточку лимона. Загорнути і поставити в духовку розігріту до 180 градусів на 10-12 хвилин.
Соус. Рибний бульйон довести до кипіння, додати сіль і перець, ввести 2 яєчних жовтки і розмішати до однорідної маси.
На тарілку налити соус, покласти філе сібаса, прикрасити помідором черрі, пір'їнками шніт цибулі, кільцями цибулі порею і цедрою лимона.
Ищете диетические рецепты? Узнай - рогалики рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Как приготовить летний салат - салати до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Праздничные салаты рецепты. Скачать рецепты салатов.
Салаты из яблок и моркови рецептРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
recepti.biz Тексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter