Парміжіана з цукіні і сочевиці
745
інгредієнти:
- Сочевиця (консервована) 400 г
- Цукіні (баклажан) 400 г
- Помідор (томатна паста) 400 г
- Морква 1 шт.
- Селера 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Пармезан
У каструлі на олії обсмажити цибулю, моркву і селеру порізані дрібними кубиками. Додати 1 банку сочевиці разом з рідиною і дати їй випаруватися.
Додати помідори у власному соку або томатну пасту, посолити і варити 20 хвилин на маленькому вогні.
На тонкостінній сковороді обсмажити без олії тонкі скибочки цукіні (можна замінити на інший овоч). Змастити олією посудину, в якій випікати і посипати панірувальними сухарями (щоб не прилипло). Викласти шар цукіні.
Потім шар соусу з сочевицею, посипати тертим сиром (пармезан). Повторити шари цукіні, соус, сир. Випікати в духовці при 180 градусах 20 хвилин.
блинчики с грибами и сыром с фото
Рецепты Юлии Высоцкой с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі