Парміжіана з цукіні і сочевиці

ДРУГІ СТРАВИ
698 Парміжіана з цукіні і сочевиці
Фото - Парміжіана з цукіні і сочевиці
інгредієнти:
  • Сочевиця (консервована) 400 г
  • Цукіні (баклажан) 400 г
  • Помідор (томатна паста) 400 г
  • Морква 1 шт.
  • Селера 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Пармезан

Парміжіана з цукіні і сочевиці інгредієнти У каструлі на олії обсмажити цибулю, моркву і селеру порізані дрібними кубиками. Додати 1 банку сочевиці разом з рідиною і дати їй випаруватися.

Парміжіана з цукіні і сочевиці Додати помідори у власному соку або томатну пасту, посолити і варити 20 хвилин на маленькому вогні.

фото Парміжіана з цукіні і сочевиці На тонкостінній сковороді обсмажити без олії тонкі скибочки цукіні (можна замінити на інший овоч). Змастити олією посудину, в якій випікати і посипати панірувальними сухарями (щоб не прилипло). Викласти шар цукіні.

Парміжіана з цукіні і сочевиці Сочевиця Потім шар соусу з сочевицею, посипати тертим сиром (пармезан). Повторити шари цукіні, соус, сир. Випікати в духовці при 180 градусах 20 хвилин.

 

блинчики с грибами и сыром с фото

Рецепты Юлии Высоцкой с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter