Парміджано з м'ясом і овочами
- М´ясо 500 г
- Морква 2 шт.
- Селера (корінь)
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Сир ("Гауда") 100 г
- Базилік
- Борошно
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Помідор 8 шт.
- Яйце 3 шт.
- Сир тертий (пармезан)
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на оливковій олії.
Моркву нарізати дрібними кубиками і додати на сковороду до цибулі.
Корінь селери дрібно порізати і спасерувати з морквою та цибулею.
М'ясо дуже дрібно нарізати або перекрутити на м'ясорубці. Додати на сковороду до овочів. Все обсмажити на маленькому вогні, періодично помішуючи.
Помідори подрібнити в кухонному комбайні.
Помідорну суміш вилити на сковороду до м'яса і овочів. Посолити, поперчити, додати 1 ч. л. цукру. Готувати близько 30 хвилин.
Баклажани очистити від шкірки і нарізати кільцями товщиною близько 1 см. Замочити у холодній воді хвилин на 10.
Обсмажити баклажани на оливковій олії й обсушити на серветці.
Далі на дно горщика викласти невелику кількість м'ясного рагу і покрити шаром баклажанів. Потім знову м'ясне рагу, сир, нарізаний тонкими скибочками. Яйця збити віночком і налити поверх сиру (розподілити кількість яєчної суміші по горщиках приблизно однаково), покласти кілька листочків базиліка і посипати тертим сиром пармезаном. Поставити горщики у розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30. Хвилин за 5 до готовності відкрити кришечки горщиків, щоб страва злегка підрум'янилася. Вийняти з духовки і залишити на 10-15 хвилин.
Кексы в магазине Rozetka - кокосовые кексы рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter