Папрікаш
- Перець болгарський 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Філе куряче 300 г
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Неширокими смужками нарізати куряче м'ясо, викласти у глибоку сковороду і обсмажити на олії.
Півкільцями нашаткувати цибулю і додати до м'яса.
Перець очистити від насіння, порізати тонкими півкільцями і додати до м'яса та цибулі.
Посолити, додати спеції, кілька ложок сметани і довести до готовності (закипить).
Можна гарнірувати рисом.
Рецепты греческой кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz.ua рецепт салат с авокадо
Рецепты пасхиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Мебельный интернет магазин: страви для святкового столу.
Туткак приготовить пирог из тыквы
Яблочный штрудель из лаваша рецепты с фотояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter