Папороть зі свининою "Фірмова"
- Папороть (солона) 500 г
- Свинина (лопатка) 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Олія рослинна 50 мл
- Перець червоний гіркий
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Томатний соус 2 ст.л.
- Глутамат натрію
- Зелень
Папороть замочити у холодній воді на 10 годин, періодично змінюючи воду.
Занурити папороть в окріп і варити 3-5 хвилин, відкинути на дуршлак і нарізати шматочками 3-4 см.
Нарізати тонкою соломкою м'ясо. Покласти м'ясо на розпечену з олією сковороду, обсмажити до рум'яної скоринки. Близько 20 хвилин.
Нарізати півкільцями цибулю.
Покласти цибулю на сковороду з обсмаженим м'ясом, обсмажити до прозорості.
Покласти на сковороду папороть, вичавити часник, додати соєвий соус, томатний соус, гіркий червоний перець, глутамат натрію, все перемішати, накрити кришкою і вимкнути вогонь. Дати настоятися 15-20 хвилин.
Прикрасити страву різаною зеленню.
Рецепт салата белочкаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты рождествоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
http://recepti.biz.ua пасха рецепты окраски яиц
Праздничные салаты: праздничные салаты к новому году. Праздничные салаты.
Настоящий суп харчо с фото: карп рецепты приготовления с фото.
Салат рецепты фото. Рецепт салата капрезе фото.
Купить наши продукты онлайн - тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из свежих шампиньонов. Салаты из свежих шампиньонов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter