Папороть із м'ясом

ДРУГІ СТРАВИ
626 Папороть із м'ясом
Фото - Папороть із м'ясом
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина)
  • Папороть (солона)
  • Цибуля ріпчаста
  • Соєвий соус
  • Олія оливкова
  • Перець чорний (мелений)

Солону папороть як слід вимочити у воді. Повинна бути абсолютно прісною. Перед приготуванням нарізати шматочками 4-5 см.

М'якоть яловичини нарізати тонкими невеликими скибочками і злегка замаринувати (перець чорний мелений, ст. ложка оливкової олії, соєвий соус ЧінСу).

Нарізати цибулю.

Нарізану ріпчасту цибулю обсмажити до золотистого кольору на середньо розігрітій сковорідці з оливковою олією. Цибулю без олії викласти в окрему посудину.

Сильно розігріти сковорідку і швидко обсмажити м'ясо (5-10 хв).

Додати до м'яса папороть і обсмажити (5-7 хв).

Готова папороть має всередині щe злегка хрустіти.

Додати смажену цибулю.

Приправити соєвим соусом. Перемішати.

При необхідності посолити.

Вимкнути вогонь. Накрити кришкою і дати постояти 5 хв.

Рецепты диетического питания при язве. Диетические рецепты при заболеваниях.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт лаваш на гриле.

Плов рецепт приготовленияРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рыба В Мультиварке Рецепты - рецепт рыба на пару.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter