Папороть із м'ясом
- М´ясо (яловичина)
- Папороть (солона)
- Цибуля ріпчаста
- Соєвий соус
- Олія оливкова
- Перець чорний (мелений)
Солону папороть як слід вимочити у воді. Повинна бути абсолютно прісною. Перед приготуванням нарізати шматочками 4-5 см.
М'якоть яловичини нарізати тонкими невеликими скибочками і злегка замаринувати (перець чорний мелений, ст. ложка оливкової олії, соєвий соус ЧінСу).
Нарізати цибулю.
Нарізану ріпчасту цибулю обсмажити до золотистого кольору на середньо розігрітій сковорідці з оливковою олією. Цибулю без олії викласти в окрему посудину.
Сильно розігріти сковорідку і швидко обсмажити м'ясо (5-10 хв).
Додати до м'яса папороть і обсмажити (5-7 хв).
Готова папороть має всередині щe злегка хрустіти.
Додати смажену цибулю.
Приправити соєвим соусом. Перемішати.
При необхідності посолити.
Вимкнути вогонь. Накрити кришкою і дати постояти 5 хв.
Рецепты диетического питания при язве. Диетические рецепты при заболеваниях.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт лаваш на гриле.
Плов рецепт приготовленияРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рыба В Мультиварке Рецепты - рецепт рыба на пару.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter