Папайя із креветками
- Папайя 1 шт.
- Апельсин 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Селера черешкова
- Креветки 500 г
- Спеції (для риби)
- Олія
Папайю розрізати на дві частини, вичистити насіння.
Ножем вирізати м'якоть, не пошкоджуючи шкірки.
Нарізати м'якоть папайї невеликими кубиками.
Обсмажити папайю на олії 1 хв.
Додати вичавлений апельсиновий сік.
Тушкувати при закритій кришці 2-3 хв.
Креветки очистити від панцира і головок, залишити тільки хвостик.
Налити у сковороду олію, обсмажити часник.
Потім додати креветки, обсмажити 4-5 хвилин.
Додати дрібно нарізану селеру і спеції для риби, посолити, поперчити. Обсмажити ще 1 хв.
Потім все змішати із папайєю.
У якості ємності для подачі використовувати шкірку від папайї, акуратно очищену заздалегідь.
Рецепты Приготовления - мясные салаты рецепты. Всегда круглосуточно. Мечта.
Как приготовить летний салат: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Готовим со вкусом.
Тутхолодные закуски с красной икрой
Готовим со вкусом: салати з язика з фото.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки.
Рецепты выпечка в микроволновой печиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter