"Пані скумбрія"
- Скумбрія (свіжа) 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Кінза
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Рибу помити, випатрати.
Порізати півкільцями цибулю, помідор і лимон.
Рибу натерти сіллю, перцем, приправою.
Із двох сторін зробити глибокі надрізи. У кожен надріз покласти по лимону, помідору і цибулі (чергувати).
Змастити із двох сторін рибу майонезом.
Викласти на фольгу.
Знизу і зверху на рибу покласти крупно порізану кінзу.
Загорнути рибу, покласти на деко і помістити в попередньо нагріту духовку до 200 градусів.
Запікати рибку 40 хвилин, потім фольгу розгорнути і щe 15 хвилин.
Простий варіант. Рибу відразу порізати на порції (голову і хвіст не викидати), викласти на фольгу і покласти між шматочками цибулю, лимон і помідор (можна відразу по кружечку кожного). У цьому випадку помідор, лимон і цибулю потрібно порізати саме кружечками. Потім сформувати рибу разом із головою і хвостом. Так і загорнути у фользі.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты новогодних блюд. Закупка рецепты.
Приготовления Холодных закусок рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт салата с морепродуктами http://recepti.biz.ua
Микроволновка - плюсы и минусы: приготовление блюд в микроволновке. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter