Пангасіус з овочами, запечений у рукаві
- Філе пангасіуса 2 шт.
- Картопля 5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир твердий 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста цвітна
- Спеції для риби
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимона
Філе нарізати на порційні шматочки. Посолити, поперчити, додати приправи для риби і скропити лимонним соком. Залишити маринуватися. Картоплю і моркву очистити. У каструльку налити води, посолити, скласти туди овочі (можна додати лавровий листок). Закип'ятити і варити хвилин 10.
Цибулю нарізати кільцями. Увімкнути духовку на максимальну температуру (265 градусів).
Помідори очистити від шкірки і теж нарізати кружечками.
Відварені овочі (викласти попередньо на тарілку, щоб трохи охололи) нарізати: картоплю кружечками, морквину кубиками.
У рукав скласти шарами: спочатку викласти картоплю.
Потім моркву і цибулю.
Далі рибу і капусту цвітну.
Потім помідори.
Гарно замотати краї рукава.
Поставити в гарячу духовку. Хвилин 15 готувати при максимальній температурі, а потім наполовину зменшити і запікати ще хвилин 25-30.
Натерти сир.
Дістати рукав. Акуратно розрізати плівку і розсунути в сторони.
Посипати тертим сиром і ще на хвилин 5-10 у духовку.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты американской кухни с фото.
Рецепт рыба на паруСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашний майонез. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter