Пангасіус "У японському стилі"

ДРУГІ СТРАВИ
654 Пангасіус "У японському стилі"
Фото - Пангасіус
інгредієнти:
  • Пангасіус (філе) 400 г
  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль
  • Спеції (суміш перців)

Дрібно порізану цибулю і натерту на середній тертці моркву спасерувати на розігрітій сковороді в соняшниковій олії 3 хвилини.

Нарізати пангасіус на кубики 2х2 і відправити до цибулі.

Смажити і одночасно тушкувати (оскільки з пангасіуса буде виходити багато води) хвилин 7-10.

Нарізати томат кубиками 1х1 і за 3 хвилини до готовності риби відправити в сковороду, тут же посолити і поперчити.

Довести до готовності рибу.

Як гарнір найкраще підійде рис, злегка заправлений соєвим соусом.

http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Рецепт салата из языка с грибами. Рецепт салат царская охота с языком.

Рецепты пудингов для детей 11 месяцевРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты салатов морепродукты здесь

Блюда на любой вкус: новогодние праздничные блюда. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты соусов на каждый день: как правильно приготовить соус бешамель.

Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Кулинарный сайт про то как вырезать из фруктов цветы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter