Пангасіус "У японському стилі"
- Пангасіус (філе) 400 г
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Спеції (суміш перців)
Дрібно порізану цибулю і натерту на середній тертці моркву спасерувати на розігрітій сковороді в соняшниковій олії 3 хвилини.
Нарізати пангасіус на кубики 2х2 і відправити до цибулі.
Смажити і одночасно тушкувати (оскільки з пангасіуса буде виходити багато води) хвилин 7-10.
Нарізати томат кубиками 1х1 і за 3 хвилини до готовності риби відправити в сковороду, тут же посолити і поперчити.
Довести до готовності рибу.
Як гарнір найкраще підійде рис, злегка заправлений соєвим соусом.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Рецепт салата из языка с грибами. Рецепт салат царская охота с языком.
Рецепты пудингов для детей 11 месяцевРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов морепродукты здесь
Блюда на любой вкус: новогодние праздничные блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты соусов на каждый день: как правильно приготовить соус бешамель.
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Кулинарный сайт про то как вырезать из фруктов цветы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter