Пангасіус у винному клярі із креветками
652
інгредієнти:
- Пангасіус (філе) 1 кг
- Борошно пшеничне 250 г
- Вершки 150 г
- Вино біле сухе 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Креветки 100 г
- Олія рослинна 100 г
- Спеції (сіль, перець білий, сухі трави - естрагон, петрушка)
Кожне філе розрізати уздовж і впоперек на 4 частини.
Замісити тісто для кляра (борошно, вершки, вино, яйце, креветки, 25 г олії, спеції). Воно має бути консистенції густого тіста на оладки.
Викласти в тісто шматочки риби і креветки, розмішати. Дати постояти хвилин 10.
Смажити на розігрітій олії до золотистого кольору.
Очень вкусные закуски - холодные закуски рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Готовим со вкусом: рецепты салат с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Медовик торт рецепт. Торт медовик фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі