Пангасіус у томаті
- Пангасіус (філе)
- Сік томатний 1 л
- Борошно
- Сіль
- Цукор
- Перець чорний
- Цибуля 2 шт.
- Приправа
- Сметана
- Майонез
- Лимон 1 шт.
- Олія рослинна
- Масло вершкове
Філе, попередньо посолене, поперчене і замариноване в лимоні, обваляти у борошні й обсмажити на сильному вогні. Готову рибку скласти у горщик. Соус: на суху сковороду насипати 2 ст. л. борошна, коли воно стане золотистим, додати шматочок вершкового масла і в ньому обсмажити дрібно порізану цибулю. Потім залити томатний сік, коли він нагріється додати майонез, сметану, спеції. Соусом залити рибку і дати охолонути. Не тушкувати.
Готовим со вкусом - салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом - рецепти святкових закусок. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
recepti.biz Кремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Рецепты в постРецепты на любой вкус и день
Как приготовить летний салат - салаты праздничные рецепты с фото.
Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог с тыквой.
Аюрведические добавки из Индии: диетолог светлана фус сайт. Ищете диетолога? Худейте дома.
Монтана рестран американской кухни санкт петербург http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter