Пангасіус у "сирно-грибній шубці"
- Пангасіус (філе) 300 г
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир вершковий 100 г
- Сметана 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Кріп 0.5 пуч.
- Апельсин 1 шт.
- Імбир (мелений) 1 ч.л.
- Спеції (для риби, сіль, перець)
- Білок яєчний 1 шт.
Маринад для риби.
Вичавити сік невеликого апельсина.
В апельсиновий сік додати імбир, перемішати.
Філе пангасіуса промити, обсушити серветкою, нарізати невеликими шматочками і натерти спеціями (можна просто сіллю і перцем).
Викласти у лоточок з кришкою. Зверху полити маринадом і перемішати. Закрити лоток і відправити в холодильник маринуватися приблизно на годину.
Гриби і цибулю обсмажити на олії або запекти в нагрітій духовці.
Для сирного соусу змішати вершковий сир, сметану, видавити часник і додати подрібнений кріп.
Трохи збити виделкою яєчний білок із дрібкою солі і ввести у соус. Ретельно перемішати.
Рибку дістати з холодильника і викласти шматочки у форму поруч одна до одної.
У гриби додати 2 столові ложки сирного соусу і перемішати.
У решту соусу додати сік апельсина, в якому маринувалася рибка.
Рибку рівномірно залити соусом.
Поверх рибки - викласти гриби. Відправити у нагріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
Дати постояти хвилин 5 і можна подавати.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter