Пангасіус у "сирно-грибній шубці"

ДРУГІ СТРАВИ
697 Пангасіус у "сирно-грибній шубці"
Фото - Пангасіус у
інгредієнти:
  • Пангасіус (філе) 300 г
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир вершковий 100 г
  • Сметана 1 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Кріп 0.5 пуч.
  • Апельсин 1 шт.
  • Імбир (мелений) 1 ч.л.
  • Спеції (для риби, сіль, перець)
  • Білок яєчний 1 шт.

Пангасіус в Маринад для риби.

Вичавити сік невеликого апельсина.

Пангасіус в В апельсиновий сік додати імбир, перемішати.

 

фото Пангасіус в Філе пангасіуса промити, обсушити серветкою, нарізати невеликими шматочками і натерти спеціями (можна просто сіллю і перцем).

Пангасіус в Викласти у лоточок з кришкою. Зверху полити маринадом і перемішати. Закрити лоток і відправити в холодильник маринуватися приблизно на годину.

Пангасіус в Гриби і цибулю обсмажити на олії або запекти в нагрітій духовці.

Пангасіус в Для сирного соусу змішати вершковий сир, сметану, видавити часник і додати подрібнений кріп.

Пангасіус в Трохи збити виделкою яєчний білок із дрібкою солі і ввести у соус. Ретельно перемішати.

Пангасіус в Рибку дістати з холодильника і викласти шматочки у форму поруч одна до одної.

Пангасіус в У гриби додати 2 столові ложки сирного соусу і перемішати.

Пангасіус в У решту соусу додати сік апельсина, в якому маринувалася рибка.

Пангасіус в Рибку рівномірно залити соусом.

Пангасіус в Поверх рибки - викласти гриби. Відправити у нагріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.

Пангасіус в Дати постояти хвилин 5 і можна подавати.

Салат с Курицей и ананасами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter