Пангасіус у петрушково-вершковому соусі
830
інгредієнти:
- Пангасіус (філе) 1 кг
- Приправа (сіль, перець)
- Вершки (жирні) 500 мл
- Зелень (кріп, петрушка) 2 пуч.
- Масло вершкове 100 г
- Часник 3 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
Рибу нарізати порційними шматочками і перекласти у форму для запікання.
Помідори нарізати шматочками і розкласти на рибу.
Вершки перелити у каструльку і поставити на вогонь кип'ятити.
Петрушку, кріп і часник дрібно нарізати.
Додати все у киплячі вершки і прокип’ятити хвилин 10.
Додати масло і борошно, дати ще раз закипіти - соус готовий.
Залити рибку.
Відправити у духовку хвилин на 30.
Куриный рулет с черносливом и сыромкуриный рулет
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: салат з рибою.
Рецепт салата с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Изготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі