Пангасіус у петрушково-вершковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
830 Пангасіус у петрушково-вершковому соусі
Фото - Пангасіус у петрушково-вершковому соусі
інгредієнти:
  • Пангасіус (філе) 1 кг
  • Приправа (сіль, перець)
  • Вершки (жирні) 500 мл
  • Зелень (кріп, петрушка) 2 пуч.
  • Масло вершкове 100 г
  • Часник 3 зуб.
  • Помідор 2 шт.
  • Борошно 2 ст.л.

Пангасіус в петрушечного-вершковому соусі інгредієнти Рибу нарізати порційними шматочками і перекласти у форму для запікання.

Пангасіус в петрушечного-вершковому соусі Помідори нарізати шматочками і розкласти на рибу.

фото Пангасіус в петрушечного-вершковому соусі Вершки перелити у каструльку і поставити на вогонь кип'ятити.

Пангасіус в петрушечного-вершковому соусі Пангасіус Петрушку, кріп і часник дрібно нарізати.

Пангасіус в петрушечного-вершковому соусі Приправа Додати все у киплячі вершки і прокип’ятити хвилин 10.

Пангасіус в петрушечного-вершковому соусі Сливки Додати масло і борошно, дати ще раз закипіти - соус готовий.

Залити рибку.

Пангасіус в петрушечного-вершковому соусі Зелень Відправити у духовку хвилин на 30.

Пангасіус в петрушечного-вершковому соусі Масло слівочнoe

Куриный рулет с черносливом и сыромкуриный рулет

РИБы алюминиевые HIGHFIELD: салат з рибою.

Рецепт салата с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

recepti.biz Изготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter