Пангасіус тушкований зі щавлем
- Пангасіус (філе) 700 г
- Борошно 5 ст.л.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Щавель 300 г
- Пюре томатне 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 7 зуб.
- Кріп 40 г
- Лимон 1 шт.
- Сіль 1.5 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
Філе пангасіуса помити і порізати на порційні шматки. Посипати сіллю і перцем.
Запанірувати у борошні.
Обсмажити на рослинній олії, на сковороді.
Підготовлену цибулю нашаткувати, розрізавши на чотири частини.
Добре вимитий свіжий щавель, без черешків, порізати шириною два сантиметри. Підготовлені зубки часнику натерти на дрібній тертці.
На сковороду налити трохи рослинної олії. Потім помістити підготовлену цибулю. Тушкувати, помішуючи, до готовності.
Потім додати листя порізаного щавлю, часник.
Додати томатне пюре, сіль і цукор. Все обережно перемішати і нехай прокипить хвилини три.
Смажений пангасіус укласти на деко.
Залити щавельною сумішшю, розрівняти рівномірно. Поставити тушкувати у попередньо нагріту духовку. Температура в духовці 180 градусів, час 30 хвилин.
Посипати кропом, прикрасити лимоном і подати.
Рецепты приготовления блюд - рецепти блюд з мяса. Как приготовить вкусный шашлык.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торта медовик или баня. Медовик или рыжик рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter