Пангасіус по-грецьки в апельсиновому соусі
816
інгредієнти:
- Філе пангасіуса 2 шт.
- Сік апельсиновий 300 мл
- Петрушка
- Лавровий лист 3 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно пшеничне
- Сіль
Філе риби посолити, обваляти в борошні, посмажити в олії до готовності. Вийняти із сковороди.
У чисту сковороду налити апельсиновий сік і додати шматочок вершкового масла, обваляного в борошні. Довести до кипіння, помішуючи.
Додати рубану петрушку і лавровий лист. Зменшити вогонь.
Викласти в апельсиновий соус філе смаженої риби. Довести до кипіння, поливаючи соусом.
recepti.biz.ua рецепты первых блюд
Салат сонечко рецепт з чпсамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Отбивная куриная калорийностьотбивная куриная
Рецепты на праздничный стол - новогодние рецепты закусок. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торт медовик крем www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі