Пангасіус пікантний
- Пангасіус 500 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Соус (томатний) 130 г
- Часник 3 зуб.
- Імбир (свіжий) 1 ч.л.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
Філе посолити і поперчити.
Зробити соус-панірування: у томатний соус додати тертий часник, сіль, імбир, чайну ложечку борошна. Добре розмішати.
Шматочки пангасіуса занурити у соус, потім у борошно, у збите яйце.
Знову у борошно і в яйце. Потрійне панірування.
Покласти на добре розігріту сковороду з олією і смажити на помірному вогні.
Настоящий суп харчо с фото - салати рецепти з фото.
Консервация овощей ассортиконсервация овощей
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з серцем. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Кулинарные рецепты (С фото: кулинарные рецепты с фотографиями.
Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Рестораны Украинской кухни - украинская кухня.
Фирменный магазин Redmond - мастер шеф рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter