Пангасіус із овочами

ДРУГІ СТРАВИ
750 Пангасіус із овочами
Фото - Пангасіус із овочами
інгредієнти:
  • Пангасіус (філе) 2 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Цукіні 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Бульйон 125 мл
  • Олія рослинна 40 мл
  • Сіль, перець, імбир
  • Кмин 1 ч.л.
  • Петрушка 1 пуч.

Пангасіус з овочами інгредієнти Цибулю нашаткувати.

Баклажани нарізати кружечками.

Цукіні нарізати смужками по 5 см довжиною.

Перець нарізати кільцями.

Помідори залити гарячою водою, дати постояти і зняти шкірку, видалити насіння і нарізати великими шматочками.

Пангасіус з овочами У сковороду налити половину олії, додати цибулю і часник вичавлений і спасерувати 1-2 хв.

фото Пангасіус з овочами Додати баклажан, пасерувати ще пару хвилин, баклажан перевернути.

Пангасіус з овочами Пангасіус Додати інші овочі, крім помідорів, і тушкувати 3 хв.

Пангасіус з овочами Баклажан Влити бульйон і на сильному вогні тушкувати 3 хв.

Пангасіус з овочами Цуккіні Зняти з плити, додати помідори.

Пангасіус з овочами Болгарський перець Вмішати імбир, дрібно порізаний, сіль, перець, кмин, петрушку і перемішати. Половину додати в овочі.

Пангасіус з овочами Помідори Викласти овочі у форму, покласти шматочки рибки і посипати прянощами (залишками), полити олією, що залишилася, накрити фольгою і в духовку на 20-30 хв при 200 градусах.

Пангасіус з овочами Лук

Пангасіус з овочами Часник

Карамель конфеты шоколад mp3 здесь

Рецепт борща украинскогоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter