Пангасіус із овочами
- Пангасіус (філе) 2 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Бульйон 125 мл
- Олія рослинна 40 мл
- Сіль, перець, імбир
- Кмин 1 ч.л.
- Петрушка 1 пуч.
Цибулю нашаткувати.
Баклажани нарізати кружечками.
Цукіні нарізати смужками по 5 см довжиною.
Перець нарізати кільцями.
Помідори залити гарячою водою, дати постояти і зняти шкірку, видалити насіння і нарізати великими шматочками.
У сковороду налити половину олії, додати цибулю і часник вичавлений і спасерувати 1-2 хв.
Додати баклажан, пасерувати ще пару хвилин, баклажан перевернути.
Додати інші овочі, крім помідорів, і тушкувати 3 хв.
Влити бульйон і на сильному вогні тушкувати 3 хв.
Зняти з плити, додати помідори.
Вмішати імбир, дрібно порізаний, сіль, перець, кмин, петрушку і перемішати. Половину додати в овочі.
Викласти овочі у форму, покласти шматочки рибки і посипати прянощами (залишками), полити олією, що залишилася, накрити фольгою і в духовку на 20-30 хв при 200 градусах.
Карамель конфеты шоколад mp3 здесь
Рецепт борща украинскогоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter