Пангасіус із грибами
- Риба (пангасіус) 1 шт.
- Вершки 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Гриби печериці 500 г
- Сир твердий 100 г
- Перець (спеції для риби)
- Сіль
Філе риби попередньо підсушити (можна просто викласти на тканину і дати обсохнути, інакше при приготуванні утворюється багато рідини і її необхідно буде випаровувати). Нарізати філе на невеликі шматочки.
Гриби обсмажити в олії, натерти сир і збити яйця з вершками.
У тарілку для запікання викласти рибне філе, додати сіль і спеції.
На рибу - смажені гриби, а потім залити вершками з яйцем.
"Припудрити" все тертим сиром і поставити в духову шафу.
Випікати хвилин 40-50, в залежності від потужності духовки, до випаровування рідини.
Нарізати овочі, приготувати швидкий гострий салат: змішати цибулю, порізану півкільцями (або кільцями), і майонез.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Готовим со вкусом: салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.ua рецепт салата язык
ТутДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты потрясающих салатов - рецепты салаты. Как приготовить летний салат.
Рецепты тортов - классический торт наполеон рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter