Палтус по-єменськи
- Філе рибне (палтус) 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Сік лайма 0.5 шт.
- Лавровий лист 6 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Перець чилі 1 шт.
- Помідор (у власному соку, консервований) 250 г
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль
- Часник 3 зуб.
Рибне філе нарізати довгими шматками по 5 см шириною.
Цибулю і моркву нарізати кубиками, чилі - кільцями. Філе злегка присолити.
У сотейник із товстим дном покласти половину від загальної ваги риби, потім половину овочів, 3 лаврових листа.
Потім покласти наступний шар риби, овочів і знову 3 лаврових листа.
Помідори знешкурити і протерти через сито. Додати олію, майже увесь цукор і посолити.
Залити підготовленим томатним пюре рибу з овочами. Готувати на сильному вогні 5 хвилин. Потім закрити кришкою і тушкувати на помірному вогні ще 10 хвилин.
Зелень подрібнити, часник очистити. Збити блендером суміш зелені та часнику, додавши туди сік лайма та дрібку цукру.
Рибу викласти порційно на тарілки, зверху покласти пряну зелену заправку з лаймом.
Подавати порційно, обережно викладаючи на тарілку і захоплюючи шар овочів і зеленої пряної заправки.
Рецепты блюд с ливеромПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рыбные салаты на Новый год 2015Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рулька юлия высоцкаяБиография Юлии Тимошенко
Готовим со вкусом - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты Для Мультиварки.
Картофельное пюре в хлопьях ENGEL: блюда из картофельного пюре в духовке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter