Палтус по-єменськи

ДРУГІ СТРАВИ
716 Палтус по-єменськи
Фото - Палтус по-єменськи
інгредієнти:
  • Філе рибне (палтус) 500 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Сік лайма 0.5 шт.
  • Лавровий лист 6 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Помідор (у власному соку, консервований) 250 г
  • Цукор 1 ст.л.
  • Сіль
  • Часник 3 зуб.

Палтус по-єменської інгредієнти Рибне філе нарізати довгими шматками по 5 см шириною.

Палтус по-єменської Цибулю і моркву нарізати кубиками, чилі - кільцями. Філе злегка присолити.

У сотейник із товстим дном покласти половину від загальної ваги риби, потім половину овочів, 3 лаврових листа.

фото Палтус по-єменської Потім покласти наступний шар риби, овочів і знову 3 лаврових листа.

Помідори знешкурити і протерти через сито. Додати олію, майже увесь цукор і посолити.

Палтус по-єменської Філе рибне Залити підготовленим томатним пюре рибу з овочами. Готувати на сильному вогні 5 хвилин. Потім закрити кришкою і тушкувати на помірному вогні ще 10 хвилин.

Палтус по-єменської МоркваЗелень подрібнити, часник очистити. Збити блендером суміш зелені та часнику, додавши туди сік лайма та дрібку цукру.

Палтус по-єменської Лук червоний Рибу викласти порційно на тарілки, зверху покласти пряну зелену заправку з лаймом.

Палтус по-єменської Сік лайма Подавати порційно, обережно викладаючи на тарілку і захоплюючи шар овочів і зеленої пряної заправки.

Палтус по-єменської Лавровий лист

Рецепты блюд с ливеромПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рыбные салаты на Новый год 2015Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рулька юлия высоцкаяБиография Юлии Тимошенко

Готовим со вкусом - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты Для Мультиварки.

Картофельное пюре в хлопьях ENGEL: блюда из картофельного пюре в духовке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter