Палички-виручалочки
- Філе телятини
- Морква
- Цибуля
- Сир твердий
- Картопля (варена)
- Соєвий соус
- Приправа
- Бекон
- Сіль, перець
- Лимон
- Гриби
Цибулю, моркву і гриби обсмажити.
Нарізати на шматочки філе, як на відбивні.
Відбити акуратно.
М’ясо, посолити, поперчити, додати соєвий соус і промаринувати трохи.
У блендер скласти овочі та сир, подрібнити.
Додати приправу.
Загорнути рулетики із сирно-овочевою начинкою. Перев'язати ниткою, щоб трималися.
Відварити у мундирі картоплю і очистити.
Скибочками бекону обгорнути рулетик.
Паличкою пронизати і настромити картоплю.
Укласти на деко із фольгою і змастити олією.
Поставити у духовку, перед цим кілька часточок лимона вичавити на палички, шкіру викласти до м’яса.
Запікати до готовності.
Рецепты в постКалендарь постов
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюд из рыбы.
Страви до святкового столу рецептистрави до святкового столу
Мини-Капрезе на шпажках - приготовление канапе. Канапе здесь! Канапе к столу.
recepti.biz оладьи тыквенные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter