Пальчики із курячого філе із чорносливом та кедровими горішками
- Філе куряче 500 г
- Чорнослив 100 г
- Горіхи кедрові 50 г
- Соус соєвий
- Перець чорний (мелений)
- Маргарин
- Масло вершкове 70 г
Нарізати філе невеликими шматочками і відбити, посолити, поперчити.
Чорнослив (без кісточки) начинити кедровими горішками, укласти на край філе, згорнути рулетиками. Сколоти зубочистками.
Обсмажити рулетики на маргарині до золотистого кольору, а потім перекласти на деко, додати трохи бульйону, 1 чайну ложку соєвого соусу і вершкове масло. Накрити фольгою і відправити у розігріту духовку на 20 хв. За п'ять хвилин до готовності зняти фольгу.
Рулетики подавати гарячими.
Картошка В Мультиварке Рецепты - французские салаты рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Как приготовить вкусный шашлык - праздничные новогодние блюда.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD - салат з рибою.
www.recepti.biz.ua рецепт салатов язык
Как приготовить летний салат: праздничные салаты к новому году. Праздничные салаты.
Польская кухня КиевПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter