Палак байнган аур Чанна
- Імбир (порошок) 1 ч.л.
- Коріандр (мелений) 2 ч.л.
- Куркума 1 ч.л.
- Перець чилі 2 шт.
- Баклажан 450 г
- Помідор 6 шт.
- Водa 4 ст.л.
- Сіль 2 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Нут (звичайний горох) 100 г
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Кмин (насіння) 2 ч.л.
Варити замочений горох, доки він не стане м'яким. Відкинути на дуршлак, щоб стекла вода. Потім поставити каструлю на помірний вогонь і нагріти олію. Додати насіння кмину, перець, імбир, мелений коріандр і куркуму. Смажити, помішуючи 30 с, потім додати нарізані кубиками баклажани, перевертаючи їх ложкою, доки вони не обсмажаться. Додати дрібно нарізані помідори (можна додати шпинат - 450 г). Влити воду і зменшити вогонь. Варити під закритою кришкою. Через 10 хвилин додати горошок, додати вершкове масло і тримати на вогні, періодично помішуючи, доки не вийде рідина. Додати сіль. Подавати до столу гарячим.
Рецепт похудения в одной капсуле: салаты с яблоками рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты приготовления вкусных салатов. Вкусные и быстрые рецепты салатов.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов из креветок с фото. Как приготовить летний салат.
Рецепты салатов на любой вкус - тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рестораны Украинской кухни www.recepti.biz.ua
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили. Сайт передачи кулинарный дозор на тнт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter