Pakoras - овочеві стегенця
- Борошно (звичайне біле борошно, але краще використовувати горохове) - 1 скл.
- Перець чорний (мелений) - 1 ч. л.
- Куркума (сподіваюся, вам всім знайома ця чудова спеція) - 1 ч. л.
- Петрушка (дрібно порубана зелень) - 1 ст. л.
- Сода - 1 / 2 ч. л.
- Сіль - 1 / 4 ч. л.
- Вода - 3 / 4 скл.
- Овочі (тонкі скибочки будь-яких свіжих овочів - кольорова капуста, картопля, болгарський перець, баклажан і т.д.) - 10-15 шт
- Олія (для обсмажування)
Для початку приготуйте тісто. Для цього змішайте разом борошно, сіль, соду, зелень і спеції.
Додайте воду і змішайте всі компоненти віночком до отримання однорідної маси.
Наріжте бажані овочі тонкими скибочками. Якщо ви використовуєте свіжу картоплю, то не очищайте її від шкірки, а ретельно вимийте і наріжте разом зі шкіркою, адже в шкірці саме великий вміст вітамінів. .
Занурте овочі в тісто, щоб вони повністю покрилися їм .
і смажте на середньому вогні до золотисто-коричневої рум´яної скоринки.
Промокніть пакори серветкою, викладіть в тарілку і подавайте на стіл.
Будьте щасливі і здорові разом з ведичною індійською кухнею!.
Смачного!.
Хочу додати, що якщо у вас є можливість придбати нутової (з турецького горошка) або горохову муку, то замішуйте тісто на ній - отримаєте більше білка. Також замішувати тісто можна на сироватці, яка остаeтся після приготування паніру (сиру). Крім перерахованих мною спецій, можете додати 1 / 2 ч. л. меленого коріандру. А якщо хочете, щоб скоринка була більш хрусткою, то додайте менше соди. .
Ось, мабуть, і всe. Щастя всім!.
Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Купить мицелий.
Рецепты Приготовления: рецепт салат охотничий. Рецепты для пекарни.
Рецепты новогодних блюдКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
ЗдесьО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter