Паелья з мідіями по-домашньому
794
інгредієнти:
- Рис 1 скл.
- Мідії (свіжоморожені) 400 г
- Помідор 4 шт.
- Бульйон (вода) 1 л
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кукурудза (консервована) 340 г
- Горошок зелений (консервований) 340 г
- Куркума (шафран) 1 ч.л.
- Сіль
- Спеції (суміш "Прованські трави")
- Олія рослинна 50 мл
Готувати у глибокій сковорідці.
Мідії промити і очистити від водоростей.
Порізану цибулю підсмажити на олії 5 хв на середньому вогні.
До цибулі додати мідії і м'якоть помідорів, смажити 5 хв.
До мідій додати рис, смажити 3 хв.
Рис залити бульйоном або водою, додати сіль, спеції і куркуму.
Коли рис вбере половину рідини, додати горошок і кукурудзу, тушкувати до повної готовності. Коли страва готова, викласти на тарілку і подати до столу.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты в пост. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaРецепты колбас
Эспрессо тв новости онлайнэспрессо
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі