Паелья з мідіями по-домашньому

ДРУГІ СТРАВИ
794 Паелья з мідіями по-домашньому
Фото - Паелья з мідіями по-домашньому
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • Мідії (свіжоморожені) 400 г
  • Помідор 4 шт.
  • Бульйон (вода) 1 л
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кукурудза (консервована) 340 г
  • Горошок зелений (консервований) 340 г
  • Куркума (шафран) 1 ч.л.
  • Сіль
  • Спеції (суміш "Прованські трави")
  • Олія рослинна 50 мл

Готувати у глибокій сковорідці.

Мідії промити і очистити від водоростей.

Порізану цибулю підсмажити на олії 5 хв на середньому вогні.

До цибулі додати мідії і м'якоть помідорів, смажити 5 хв.

До мідій додати рис, смажити 3 хв.

Рис залити бульйоном або водою, додати сіль, спеції і куркуму.

Коли рис вбере половину рідини, додати горошок і кукурудзу, тушкувати до повної готовності. Коли страва готова, викласти на тарілку і подати до столу.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты в пост. Кулинарные рецепты от Tramontina.

www.recepti.biz.uaРецепты колбас

Эспрессо тв новости онлайнэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter