Паелья з куркою
- Куряче філе 600 г
- Рис 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Горошок 250 г
- Кубик бульйонний 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Вода 0.75 л
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
- Шафран
Нарізати куряче філе кубиками по 2-3 см, дрібно нашаткувати цибулину. Розігріти олію в сковороді, покласти цибулю і курку, посолити. Смажити суміш м'яса та цибулі на повільному вогні близько 10-15 хв.
В окропі (750 мл) розвести бульйонні кубики. Не знімаючи сковороду з вогню, всипати у неї рис, гарно перемішати з цибулею і м'ясом. Вилити в сковороду бульйон, ще раз перемішати і додати дрібно нарізані томати без шкірки. Довести паелью до кипіння і кип'ятити її 5 хвилин. Потім додати горошок, зменшити вогонь і готувати на повільному вогні хвилин 15, накривши кришкою.
Додати часник, перець, шафран. Перед подачею на стіл рекомендується дати хвилин 5 настоятися, попередньо загорнувши сковороду у фольгу і рушник. Перед подачею можна збризнути соком лимона.
Рецепты блинов в пост. Самые вкусные рецепты поста.
Салат с папоротником и Курицей www.recepti.biz.ua
Заправка для фруктового салата www.recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат: рецепт салата с морепродуктов.
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат. Салат Мимоза недорого.
http://recepti.biz.ua кофеварки эспрессо Rowenta Adagio
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter