Паелья із м'ясними продуктами
- Рис 250 г
- М´ясо (курка, ковбаски, сардельки, шинка)
- Перець солодкий 2 шт.
- Бульйон із кубиків 800 г
- Сіль (перець, шафран)
- Цибуля зелена 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
Досить крупно порізати перець і зелену цибулю, дрібно - ріпчасту цибулю і часник. У глибокій сковорідці злегка обсмажити шматочки м'яса, нарізані овочі. У сковорідку додати рис, залити бульйоном із шафраном, посолити, поперчити. Довести бульйон до кипіння, потім зменшити полум'я і тушкувати до готовності рису, періодично помішуючи. Перед закінченням готування ще раз посолити, поперчити. При подачі можна прикрасити петрушкою.
Рецепты для мультиварки, вкусно - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат ласточкино гнездо фото. Диета: рецепты для похудения.
Производство Черной Икры: холодные закуски с красной икрой. Искусственная Икра.
Рецепты приготовления блюд: пляцки рецепти фото.
Суши-бар СуВокШи - пицца картинки. Доставка Имперских Блюд.
Рецепт приготовления заварного кремаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Торт наполеон по рецепту французских поваров. Рецепты торта наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter