Паелья із морепродуктів
- Рис 400 г
- Мідії 12 шт.
- Креветки 200 г
- Сепія 2 шт.
- Риба дрібна 1 кг
- Цибуля 2 шт.
- Перець червоний 1 шт.
- Томат 2 ст.л.
- Спеції (паприка, шафран, часник)
- Олія оливкова
- Вино
- Лимон
Із дрібної риби приготувати хороший бульйон. Морепродукти підготувати: мідії зварити, креветки злегка обсмажити.
Цибулю, перець порізати і обсмажити, додати порізану сепію, зелень, шафран, вино, томат, все протушкувати.
З'єднати обсмажені овочі з бульйоном (співвідношення обсягів рідини та сухого рису повинна бути 3/1). Відміряну кількість бульйону довести до кипіння і засипати рис. Засипати хрестом, щоб рис відразу не прилип до дна, коли трохи вбере рідину, розсунути по поверхні посудини. Варити на сильному вогні 10-12 хв, укласти на поверхні креветки і мідії.
Посудину з паельєю поставити в духовку на 10 хв, потім прибрати з вогню, накрити кришкою і залишити ще на 15 хв, щоб вся рідина увібралася.
Подавати паелью відразу. Полити соком лимона.
Торт В Мультиварке Рецепты - ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепт хлеба.
Плов рецепт приготовления. Узбекский плов рецепт приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter