Паелья із морепродуктів

ДРУГІ СТРАВИ
1069 Паелья із морепродуктів
Фото - Паелья із морепродуктів
інгредієнти:
  • Рис 400 г
  • Мідії 12 шт.
  • Креветки 200 г
  • Сепія 2 шт.
  • Риба дрібна 1 кг
  • Цибуля 2 шт.
  • Перець червоний 1 шт.
  • Томат 2 ст.л.
  • Спеції (паприка, шафран, часник)
  • Олія оливкова
  • Вино
  • Лимон

Паейя з морепродуктів (Paella marinera) інгредієнти Із дрібної риби приготувати хороший бульйон. Морепродукти підготувати: мідії зварити, креветки злегка обсмажити.

Паейя з морепродуктів (Paella marinera) Цибулю, перець порізати і обсмажити, додати порізану сепію, зелень, шафран, вино, томат, все протушкувати.

фото Паейя з морепродуктів (Paella marinera) З'єднати обсмажені овочі з бульйоном (співвідношення обсягів рідини та сухого рису повинна бути 3/1). Відміряну кількість бульйону довести до кипіння і засипати рис. Засипати хрестом, щоб рис відразу не прилип до дна, коли трохи вбере рідину, розсунути по поверхні посудини. Варити на сильному вогні 10-12 хв, укласти на поверхні креветки і мідії.

Паейя з морепродуктів (Paella marinera) Рис Посудину з паельєю поставити в духовку на 10 хв, потім прибрати з вогню, накрити кришкою і залишити ще на 15 хв, щоб вся рідина увібралася.

Паейя з морепродуктів (Paella marinera) Мідії Подавати паелью відразу. Полити соком лимона.

Торт В Мультиварке Рецепты - ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Как приготовить летний салат - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепт хлеба.

Плов рецепт приготовления. Узбекский плов рецепт приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter