Паелья а-ля Ardilla
663
інгредієнти:
- Морепродукти 400 г
- Рис 300 г
- Сир твердий 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
Злегка обсмажити на повільному вогні цибулю, моркву і морепродукти, додати рис, залити водою так, щоб прикривала рис на 1,5-2 см.
Довести до кипіння, варити на повільному вогні до готовності рису. За 5 хв до готовності додати спеції і натертий на крупній тертці сир.
рецепт приготовления борща Украинского
Рецепт турецкие пироги со шпинатом. Грибной пирог со шпинатом.
www.recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі