Паелья а-ля Ardilla

ДРУГІ СТРАВИ
632 Паелья а-ля Ardilla
Фото - Паелья а-ля Ardilla
інгредієнти:
  • Морепродукти 400 г
  • Рис 300 г
  • Сир твердий 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль

Злегка обсмажити на повільному вогні цибулю, моркву і морепродукти, додати рис, залити водою так, щоб прикривала рис на 1,5-2 см.

Довести до кипіння, варити на повільному вогні до готовності рису. За 5 хв до готовності додати спеції і натертий на крупній тертці сир.

рецепт приготовления борща Украинского

Рецепт турецкие пироги со шпинатом. Грибной пирог со шпинатом.

www.recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter