Паелья
- Рис (довгий) 300 г
- Перець солодкий (червоний) 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кільця кальмара 5 шт.
- Креветки (неочищені) 5 шт.
- Шафран порошковий 0.5 ч.л.
- Грудка куряча 1 шт.
- Бульйон курячий 700 мл
Узяти сковороду з високими бортиками або казанок.
Налити оливкову олію і розігріти, нарізати цибулю, перець і часник (всe кубиками).
Додати у наступному порядку - цибулю (смажити 2-3 хв), потім перець (щe 2-3 хв), потім часник - усe на середньому вогні.
Додати курячу грудку порізану шматочками середньої товщини.
Всe смажити 2 хв.
Промити рис і додати у сковороду, смажити, постійно помішуючи 2-3 хв. Додати шафран і гарно помішати рис (повинен бути жовтого кольору).
Залити бульйоном, зменшити вогонь і додати креветки та кільця кальмара.
Паелью не можна накривати кришкою, вода повинна випаровуватися.
Посолити і поперчити.
Тушкувати хвилин 30, іноді помішуючи, рис у готової паельї не повинен бути розвареним.
Страву подавати гарячою із білим вином.
Рецепты Холодных закусок салатов. Рецепты приготовления Холодных закусок.
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Оладьи тыквенныеоладьи тыквенные
Украинская кухня язык. Супы Украинской кухни.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашний майонез. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter