Паелья

ДРУГІ СТРАВИ
565 Паелья
Фото - Паелья
інгредієнти:
  • Рис (довгий) 300 г
  • Перець солодкий (червоний) 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Кільця кальмара 5 шт.
  • Креветки (неочищені) 5 шт.
  • Шафран порошковий 0.5 ч.л.
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Бульйон курячий 700 мл

Узяти сковороду з високими бортиками або казанок.

 

Налити оливкову олію і розігріти, нарізати цибулю, перець і часник (всe кубиками).

Додати у наступному порядку - цибулю (смажити 2-3 хв), потім перець (щe 2-3 хв), потім часник - усe на середньому вогні.

Додати курячу грудку порізану шматочками середньої товщини.

Всe смажити 2 хв.

Промити рис і додати у сковороду, смажити, постійно помішуючи 2-3 хв. Додати шафран і гарно помішати рис (повинен бути жовтого кольору).

 

 

Залити бульйоном, зменшити вогонь і додати креветки та кільця кальмара.

Паелью не можна накривати кришкою, вода повинна випаровуватися.

Посолити і поперчити.

Тушкувати хвилин 30, іноді помішуючи, рис у готової паельї не повинен бути розвареним.

Страву подавати гарячою із білим вином.

Рецепты Холодных закусок салатов. Рецепты приготовления Холодных закусок.

Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Оладьи тыквенныеоладьи тыквенные

Украинская кухня язык. Супы Украинской кухни.

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашний майонез. Книга Рецептов Для Мультиварки.