Пад тай кунг сод
- Локшина (рисова) 300 г
- Креветки 250 г
- Цибуля порей 3 шт.
- Соєві проростки (маша) 120 г
- Часник 4 зуб.
- Перець чилі (свіжий, червоний) 1 шт.
- Перець червоний пекучий (мелений) 1 ч.л.
- Тофу 120 г
- Яйце 4 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Соус (рибний) 0.25 скл.
- Арахіс (смажений) 3 ст.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Цукор коричневий 1 ч.л.
Креветки очистити від панцирів, видалити кишкову вену.
Паростки сої помити, обсушити.
Цибулю порей вимити, нарізати соломкою.
Часник і перець чилі подрібнити.
Тофу нарізати кубиками.
Яйця збити.
Вичавити у чашку сік половини лимона, додати цукор, розмішати.
Локшину відварити відповідно до інструкції на упаковці.
У казані розігріти вершкове масло та оливкову олію.
У розігріту олію додати подрібнені часник і перець чилі, обсмажити протягом 1-2 хвилин.
Туди ж додати очищені креветки, обсмажити 2-3 хвилини.
Потім дістати шумівкою і прибрати в окрему посудину.
У сковороду влити тонким струмком яйця.
Смажити, помішуючи лопаткою, 2-3 хвилини, доки не згорнуться яйця.
Викласти у сковороду рисову локшину, перемішати, додати лимонний сік з цукром, рибний соус, мелений перець чилі, трохи солі, ретельно перемішати.
Всипати паростки сої, креветки, цибулю порей, сир тофу, арахіс. Перемішати і смажити ще 3 хвилини.
Подавати страву до столу гарячою.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты тортов на любой вкус - рецепт торта медовика. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter