Пад тай кунг сод

ДРУГІ СТРАВИ
675 Пад тай кунг сод
Фото - Пад тай кунг сод
інгредієнти:
  • Локшина (рисова) 300 г
  • Креветки 250 г
  • Цибуля порей 3 шт.
  • Соєві проростки (маша) 120 г
  • Часник 4 зуб.
  • Перець чилі (свіжий, червоний) 1 шт.
  • Перець червоний пекучий (мелений) 1 ч.л.
  • Тофу 120 г
  • Яйце 4 шт.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Соус (рибний) 0.25 скл.
  • Арахіс (смажений) 3 ст.л.
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Цукор коричневий 1 ч.л.

Пад тай кунг сод інгредієнти

Креветки очистити від панцирів, видалити кишкову вену.

Паростки сої помити, обсушити.

Цибулю порей вимити, нарізати соломкою.

Часник і перець чилі подрібнити.

Тофу нарізати кубиками.

Яйця збити.

Вичавити у чашку сік половини лимона, додати цукор, розмішати.

Локшину відварити відповідно до інструкції на упаковці.

У казані розігріти вершкове масло та оливкову олію.

У розігріту олію додати подрібнені часник і перець чилі, обсмажити протягом 1-2 хвилин.

Пад тай кунг сод Туди ж додати очищені креветки, обсмажити 2-3 хвилини.

фото Пад тай кунг сод Потім дістати шумівкою і прибрати в окрему посудину.

Пад тай кунг сод Локшина У сковороду влити тонким струмком яйця.

Пад тай кунг сод Креветки Смажити, помішуючи лопаткою, 2-3 хвилини, доки не згорнуться яйця.

Пад тай кунг сод Лук-порей Викласти у сковороду рисову локшину, перемішати, додати лимонний сік з цукром, рибний соус, мелений перець чилі, трохи солі, ретельно перемішати.

Пад тай кунг сод Соєві проростки Всипати паростки сої, креветки, цибулю порей, сир тофу, арахіс. Перемішати і смажити ще 3 хвилини.

Пад тай кунг сод Часник Подавати страву до столу гарячою.

 

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты тортов на любой вкус - рецепт торта медовика. Рецепты Для Мультиварки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter