Овочі зі свининою у соусі "Теріякі"
714
інгредієнти:
- Баклажан 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Капуста цвітна 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Свинина 200 г
- Соус Теріякі 120 г
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
- Кінза
- Кріп
- Вода 150 мл
Баклажани нарізати крупно, злегка присолити і залишити до появи соку. Сік злити.
Крупно нарізати цибулю.
Моркву нарізати теж крупно.
Нарізати перець.
Нарізати помідори.
Цвітну капусту розібрати на суцвіття.
М'ясо нарізати не дуже крупно.
У гарячій олії обсмажити м'ясо.
Потім додати цибулю і смажити до прозорого стану.
Потім додати моркву.
Додати баклажани.
Додати перець.
Додати помідори і капусту.
У теріякі додати спеції і вичавлений часник. Якщо соус густуватий, додати води.
Залити все соусом і тушкувати 30-40 хвилин.
Нарізати зелень.
Додати до суміші за 2 хвилини до вимкнення.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт суп гуляш.
recepti.biz.ua Готовим салаты с Курицей
Рецепты и простые салаты здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі