Овочі, запечeні в грибному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
752 Овочі, запечeні в грибному соусі
Фото - Овочі, запечeні в грибному соусі
інгредієнти:
  • Овочі (відварені) 750 г
  • Гриби 200 г
  • Масло вершкове
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Молоко 200 мл
  • Вершки 10 мл
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Мелена паприка

Нарізати гриби дрібними шматочками, потім спасерувати їх у жирі, доки вони не придбають золотистий відтінок, і скласти в каструлю. Посипати зверху борошном і розбавити молоком. Можна додати грибний відвар і трохи вершків. Варити на повільному вогні 3-5 хвилин. Посолити і поперчити. Нарізати овочі, полити соусом і запікати в духовці 3-5 хвилин.

 

Салат с омлетом. Рецепт салат с омлетом.

Рецепты приготовления в микроволновкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Набор для приготовления канапе купить recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter