Овочі, запечeні в грибному соусі
770
інгредієнти:
- Овочі (відварені) 750 г
- Гриби 200 г
- Масло вершкове
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Молоко 200 мл
- Вершки 10 мл
- Сіль 0.5 ч.л.
- Мелена паприка
Нарізати гриби дрібними шматочками, потім спасерувати їх у жирі, доки вони не придбають золотистий відтінок, і скласти в каструлю. Посипати зверху борошном і розбавити молоком. Можна додати грибний відвар і трохи вершків. Варити на повільному вогні 3-5 хвилин. Посолити і поперчити. Нарізати овочі, полити соусом і запікати в духовці 3-5 хвилин.
Салат с омлетом. Рецепт салат с омлетом.
Рецепты приготовления в микроволновкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Набор для приготовления канапе купить recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі