Овочі з шпикачками
701
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Ковбаса (шпикачки) 400 г
- Морква 5 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
Шпикачки прогріти на парі або в окропі.
Моркву нарізати кубиками.
Цибулю нарізати кубиками.
Капусту нашаткувати.
Усе відправити в каструлю, залити водою, щоб вона трохи покривала овочі, і поставити тушкувати.
Картоплю нарізати скибочками і додати до овочів.
Шпикачки нарізати кружками.
Форму для запікання змастити олією.
Викласти в неї тушковані овочі, а по краю шпикачки.
Майонез змішати з томатною пастою і залити овочеву суміш.
Форму поставити в розігріту духовку і запекти на сильному вогні хвилин 10.
Тушковані овочі зі шпикачками подати до столу у формі, в якій вони запікалися, прикрасивши зеленню.
Салат змея фото рецепт здесь
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке. Приготовление вкусных блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі