Овочі з китайською вермішеллю
- Цибуля порей (зелена і біла частина) 100 г
- Морква 100 г
- Перець болгарський (червоний) 100 г
- Квасоля (стручкова) 100 г
- Гриби (печериці) 100 г
- Цукіні 100 г
- Баклажан 100 г
- Соя (паростки) 100 г
- Вермішель (китайська, "кучерява") 150 г
- Імбир (свіжий, тертий) 10 г
- Соєвий соус
- Перець чилі 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
Усі овочі порізати (крім сої).
Моркву нарізати на пластини, а потім ножем навскіс.
Цукіні і баклажани на пластини нарізати ножем і теж потім навскоси.
Розігріти сковороду з 3 ст. л. олії, додати цибулю, моркву, паприку і квасолю. Все це смажити під кришкою 7 хвилин на середньому вогні.
Натерти імбир. Для цього натягнути харчову плівку на тертку, щоб все залишилося на плівці, а не довелося віддирати з тертки.
Відварити вермішель. Поламати її і 4 хвилини проварити, процідити і залишити.
Через 7 хвилин додати цукіні, баклажан, гриби.
Можна додати трохи води. Смажити 4 хвилини.
Через 4 хвилини додати сою. Тушкувати ще 4 хвилини.
Додати вермішель до овочів і туди ж імбир, розмішати.
Налити соєвий соус, поперчити. Тушкувати ще 5 хвилин.
Салаты с редькой рецепты с фото простыеКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд на электрогриле.
Рецепт салат мимоза. Рецепт салата мимоза с сырок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter