Овочі з горщика
- Баклажан
- Кабачoк
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Горіхи волоські
- Бринзa
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія соняшникова
Баклажан помити, нарізати брусочками, скласти у дуршлак, гарно посипати сіллю і залишити хвилин на 30.
Цибулю нарізати тоненькими півкільцями.
Кабачок нарізати брусочками.
Бринзу нарізати дрібними кубиками, горіхи нарубати подрібніше, часник очистити.
Скласти горщик.
На дно цибулю.
Баклажани промити холодною водою від зайвої солі, струсити воду і покласти на цибулю.
На баклажани - кабачки і злегка поперчити.
Зверху - часник (через прес).
Рубані горіхи.
Бринзу розкидати по поверхні максимально рівномірно. Зверху влити приблизно столову ложку олії.
Закрити горщик кришечкою і відправити у духовку на слабкий вогонь хвилин на 40, а потім у гарячій духовці із вимкненим вогнем ще близько 20 хвилин.
Рецепты украшения для тортовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Эксклюзивные торты на заказ: торт кукла рецепт с фото. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепты приготовления шубыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Майонез щедро цнаПроизводство майонеза
Салат Мимоза - мимоза рецепт салата. Поможем выйти замуж в Германию.
Самые лудшие кулинарные сайты. Кулинарный хороший сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter