Овочі в молочному соусі
- Капуста цвітна 200 г
- Капуста брюссельська 200 г
- Броколі 200 г
- Квасоля (стручкова) 200 г
- Горошок зелений 200 г
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Масло вершкове 40 г
- Борошно пшеничне 2 ч.л.
- Молоко 200 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Для приготування молочного соусу підсушити борошно на сковороді без олії до світло-жовтого кольору, охолодити. Молоко закип'ятити. Невелику його частину злегка остудити, розвести підсушене борошно і добре розмішати. З'єднати розведeне борошно з рештою гарячого молока і проварити, помішуючи, до загустіння.
Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Всі овочі залити невеликою кількістю гарячої води і протушкувати окремо до готовності.
Болгарський перець очистити і нарізати соломкою.
Овочі з'єднати, заправити молочним соусом, сіллю, цукром і перцем. Довести до кипіння і прогріти 1-2 хвилини.
При подачі покласти на овочі шматочки масла і оформити гілочками зелені.
Говяжьи языки с соусом из хрена recepti.biz.ua
Приготовление плова на костре видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты салат морепродукты. Салат морепродуктов рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter