Овочі в лаваші
- Інгредієнти:
- Лаваш (вірменський) - 3 шт
- Перець бoлгарскій (невеликий) - 1 шт
- Помідор (середній) - 2 шт
- Сир - 300 г
- Часник (ціла головка)
- Філе курки (відварене) - 1 шт
- Цибуля зелeна - 30 г
- Кріп (і петрушка, по 30 г)
- Майонез (домашній) - 300 мл
Ріжемо на дрібні кубики філе.
Солимо та очищуємо перець. .
Тоненько нарізаємо його.
Солимо та відрізаємо хвостики у помідор. .
Нарізаємо їх тонкими півкільцями.
Чистимо часник.
Дрібно нарізаємо цибулю, петрушку і кріп. .
До сиру додаємо подрібнений часник.
Туди ж додамо 3 ст. л. майонезу.
У цю ж сирну масу додамо петрушку і кріп. Ретельно перемішуємо.
Вистилаємо перший шар лаваша. На нього вимазуємо всю суміш з сиру. .
Зверху вистилаємо ще один лаваш.
Змащуємо другий шар майонезом для просочення лаваша. Викладаємо перець і . .
. Помідори. Зверху вистилаємо ще один лаваш.
Його вистилаємо змішаним філе з залишками майонезу. Присипаємо подрібненою цибулею.
Звертаємо лаваш з довгої сторони. Я це робила за допомогою рушника, яке підстелила ще під найперший лаваш.
Тепер розрізаємо навпіл лаваш для зручного зберігання в холодильнику.
Кожну половину загорнемо в харчову плівку. У холодильнику варто витримати хоча б 4 години для просочення (м´якості).
Bon Appetit!.
http://recepti.biz.uaРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепт Киевский торт. Киевский торт рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter