Овочі в клярі з імбирно-гірчичним соусом
- Цукіні 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Яйце 3 шт.
- Борошно пшеничне 5 ст.л.
- Насіння соняшникове очищене 200 г
- Гірчиця (гостра) 3 ст.л.
- Вершки (рідкі) 300 мл
- Сир плавлений 100 г
- Імбир свіжий 20 г
- Спеції (базилік сухий, перцева суміш, кавказькі трави)
Нарізаємо середніми кружечками баклажани і цукіні. Готуємо кляр: в 1-й тарілці - 3 яйця, 100 мл вершків + 1 ст. л. гострої гірчиці, все гарненько перемішуємо, в 2-й тарілці - борошно, в 3-й - соняшникове насіння. У такій послідовності обмочуємо наші овочі і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору. Готуємо соус: вершки виливаємо в сотейник, коли вони закиплять додаємо натертий на дрібну тертку імбир, 2 ст. л. гірчиці, спеції і дрібку солі. За хвилину до закінчення готування додаємо 100 г плавленого сиру. Борошно не додаємо, проте гарненько випаровуємо. Викладаємо красиво овочі на тарілку, поливаємо ароматним соусом, прикрашаємо зеленню і подаємо.
Туткорзинка из песочного теста
Организация мясных фуршетов - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.
Католическое Рождество рецепт. Рецепты к Рождеству.
Рецепты приготовления в микроволновкеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips: сальса рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Праздничные первые блюда фото рецептыРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter