Овочі в клярі. Універсальний рецепт
- Картопля (велика) - 1 шт
- Морква (велика) - 2 шт
- Зелень (свіжа)
- Борошно пшеничне (для кляра) - 8 ст. л.
- Олія
Спочатку робимо кляр. Так як він у нас повинен протягом 15 хвилин розійтися. У теплу воду додаємо рослинне масло, сіль, борошно, добре перемішуємо, накриваємо кришкою.
Підготуємо овочі.
Натремо на крупній тертці (я взяла тертку для корейських салатів). Чи не натирайте в кашу . немає терки - наріжте соломкою товщиною 3-5 мм. Якщо це капуста або перець, наріжте соломкою. Зелень дрібно наріжте, змішайте з овочами .
Наш кляр готовий. Борошно розійшлося. Кляр став в´язким. Змішуємо його разом з овочами .
І викладаємо ложкою на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Перед цим спробуйте на сіль. Тут смаки у всіх різні. Хтось любить більш солоне, хтось менше - кількість солі я дала мінімальне.
Смажимо з двох сторін на середньому вогні. Смачного!.
Крем для торта из йогурта и творогаЭфирные масла, кремы
Рецепт похудения в одной капсуле - ржаная закваска рецепт.
Салаты с ананасом - мясные салаты с ананасом. Салаты рецепты.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с языка рецепт. Диета: рецепты для похудения.
Праздничные Рецепты на любой вкус: новогодний кекс рецепт. Кексы в магазине Rozetka.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter