Овочі в клярі «Гондурас»
849
інгредієнти:
- Буряк 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Ріпа 1 шт.
- Олія оливкова
- Борошно 0.5 скл.
- Лимонний сік 1 ч.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Коріандр 0.25 ч.л.
- Кмин мелений 0.25 ч.л.
- Гвоздика 2 шт.
- Перець червоний (Чилі) 0.25 ч.л.
- Кориця 0.25 ч.л.
- Вода 7 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
Робимо кляр - змішуємо борошно, лимонний сік, куркуму, коріандр, кмин, гвоздику, перець червоний, корицю, сіль. У кінці додаємо воду й перемішуємо до стану густої сметани без грудочок.
Відварюємо овочі.
Крупно ріжемо овочі.
Вмочуємо овочі в клярі і смажимо у великій кількості олії на великому вогні.
Подаємо зі свіжою зеленню.
Кулинарные рецепты с фотографиямиПрограмма Кулинарный блокнот. Рецепты и советы
Салаты рецепты с фотоРецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі