Овочі тушковані в сметані
- Картопля 500 г
- Капуста білоголова
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кріп
- Масло вершкове 70 г
- Сметана 250 г
У каструльці розтопити вершкове масло, додати порізану картоплю, трохи гарячої кип'яченої води, трохи солі і залишити тушкуватися хвилин десять.
Через десять хвилин додати капусту - приблизно стільки ж, скільки і картоплі. Тушкувати ще хвилин 15.
Далі додати цибулю, моркву і заправити все сметаною. Тушкувати ще хвилин 15. Якщо капуста не жорстка - страва готова.
Додати кріп і, якщо необхідно, посолити. Тушкуємо ще хвилини 2-3.
http://recepti.biz.ua подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы
Рецепты старинной французской кухни. Рецепты французской кухни.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торт медовик. Рецепты. торт медовик.
Парфюм и косметика в Duty Free - крем из сгущенного молока. Фермерские продукты.
Как приготовить вкусный шашлык - торты без выпечки рецепты с фото.
http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter