Овочі тушковані "по-китайськи"
840
інгредієнти:
- Фарш м´ясний 400 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Олія рослинна 30 г
- Асорті овочеве (заморожене)
На розігріту сковороду налити олію, викласти фарш, обсмажити близько 5 хвилин до рум'яної скоринки. Висипати заморожену овочеву суміш, накрити кришкою, щоб швидше розтанула. Додати соєвий соус, майонез, перемішати, довести до готовності без кришки, щоб швидше волога випарувалася. Можна використовувати будь-які заморожені овочеві суміші.
Рецепты Приготовления: новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Салат с Белыми грибами и Курицей и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт торта медовик recepti.biz.ua
Рецепт торта медовикИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарный сайт юлии высоцкой www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі