Овочі тушковані "по-китайськи"

ДРУГІ СТРАВИ
840 Овочі тушковані "по-китайськи"
Фото - Овочі тушковані
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний 400 г
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Олія рослинна 30 г
  • Асорті овочеве (заморожене)

На розігріту сковороду налити олію, викласти фарш, обсмажити близько 5 хвилин до рум'яної скоринки. Висипати заморожену овочеву суміш, накрити кришкою, щоб швидше розтанула. Додати соєвий соус, майонез, перемішати, довести до готовності без кришки, щоб швидше волога випарувалася. Можна використовувати будь-які заморожені овочеві суміші.

Рецепты Приготовления: новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.

Салат с Белыми грибами и Курицей и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

рецепты салат фото

Рецепт торта медовик recepti.biz.ua

Рецепт торта медовикИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Кулинарный сайт юлии высоцкой www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter